Prognoza meteo Romania 10 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Iunie 2016

Vineri 10 Iunie 2016, in vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zona montanã, vremea va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate și local averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiții de grindinã, iar izolat cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia Românã, iar cele minime între 8 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în orele serii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade.output_lxg1uH Prognoza-meteo-Romania-10-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply