Prognoza meteo Romania 11 – 12 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 11 – 12 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va continua sã se încãlzeascã îndeosebi în jumãtatea sudicã a teritoriului. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate în regiunile nordice, precum și în zonele montane și submontane, unde local, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtã duratã se vor semnala doar cu totul izolat. Noaptea, înnorãrile se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde în jumãtatea de vest a țãrii. Cantitãțile de apã vor depãși pe arii restrânse 25 l/mp și va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.

Duminică
Vremea va deveni instabilã, iar valorile termice vor scãdea în cea mai mare parte a țãrii, dar mai ales în jumãtatea de nord, unde va deveni rãcoroasã. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formã de aversã și trecãtor se vor semnala descãrcãri electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorãrile se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18 grade pe litoral.

Prognoza meteo Bucuresti 11 – 12 Iunie 2016Prognoza-meteo-Romania-11-12-Iunie-2016

Sâmbătă
Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã și în cursul nopții, când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Duminică
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15…16 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-11-Iunie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-11-Iunie-2016-noaptea

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-12-Iunie-2016-ziua
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-12-Iunie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-7
Precipitatii maine – DuminicaPRECIPITATII-Maine

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-1

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply