Prognoza meteo Romania 16 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 16 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind cãlduroasã, local în jumãtatea de sud a țãrii și pe arii mai restrânse în rest. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, ușor mai ridicate în extremitatea de sud-vest, iar cele minime vor avea valori între 12 și 24 de grade, mai coborâte în depresiuni spre 8…9 grade, în cele din partea de est a Transilvaniei. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în cursul zilei în nord-vest, dar și la munte, mai ales dupã-amiaza și seara, unde, izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va avea intensificãri, îndeosebi în a doua parte a intervalului, în zona montanã înaltã și în Câmpia de Vest și numai izolat în celelalte în zone. În orele dimineților, cu totul izolat, vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 16 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-16-Iunie-2016

 

Joi 
Vremea va continua sã se încãlzeascã și va deveni cãlduroasã, maxima termicã urmând a fi de 31…32 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-16-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-7
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-16-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-7

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-11
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-10
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply