Prognoza meteo Romania 20 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 20 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, izolat canicularã în Muntenia, Transilvania și Moldova, cu temperaturi maxime ce se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat în sud, în est și în centru, regiuni în care indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge local pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul și nordul țãrii, unde ziua doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã. Începând de seara însã, instabilitatea atmosfericã se va accentua, iar în Banat și Crișana vor fi averse torențiale, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și izolat grindinã; cantitãțile de apã vor depãși local 20 l/mp și izolat 50 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade, ușor mai ridicate pe litoral și în Delta Dunãrii.

Prognoza meteo Bucuresti 20 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-20-Iunie-2016

 

Luni
Vremea se va menține cãlduroasã, iar disconfortul termic se va accentua. Temperatura maximã va fi de 32…34 de grade, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitãți. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 18…19 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-20-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-9
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-20-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-9

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-14
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-13
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply