Prognoza meteo Romania 21 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 21 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti
Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea regiunilor. În sudul, estul și local în centrul țãrii disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperaturã umezealã (ITU) va depãși pragul critic de 80 de unitãți, iar dupã-amiaza va fi caniculã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în vestul, nord-vestul țãrii și la munte, unde local vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Punctiform se vor acumula cantitãți de apã de peste 25…30 l/mp și va cãdea grindinã. În restul teritoriului manifestãri specifice instabilitãții atmosferice vor fi izolat, mai ales în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia și Moldova. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 24 de grade în Delta Dunãrii.

Prognoza meteo Bucuresti 21 Iunie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-21-Iunie-2016

Marti
Vremea va deveni canicularã, temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãși pragul critic de 80 de unitãți. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-21-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-10
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-21-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-10

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-15
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-14
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply