Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 24 Iunie 2016, vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, canicularã dupã-amiaza local în sud și vest și izolat în restul teritoriului. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 la câmpie și pe arii mai restrânse în celelalte zone de relief. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, când în zonele montane și submontane și local în rest vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Punctiform se vor înregistra cantitãți de apã însemnate și vor fi cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare cãlduroasã, iar disconfortul termic accentuat. Dupã-amiaza se va atinge pragul caniculei și indicele temperaturã-umezealã va depãși pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri seara și la începutul nopții când vor fi posibile fenomene specifice instabilitãții atmosferice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 34…35 de grade, iar cea minimã de 20…21 de grade.www.GIFCreator.me_ehV8aF Prognoza-meteo-Romania-24-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply