Prognoza meteo Romania 25 – 26 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 25 – 26 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în regiunile vestice și sudice, unde disconfortul termic va mai fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara când, pe arii restrânse, mai ales în zonele montane, precum și în centrul și în vestul teritoriului se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și în jurul a 35 de grade, izolat în Câmpia de Vest și Câmpia Românã, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade.

Duminică
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea, când izolat, în zonele montane, în vestul și sud-vestul teritoriului se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe litoral, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni și 24 de grade în Delta Dunãrii.

Prognoza meteo Bucuresti 25 – 26 Iunie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-25-26-Iunie-2016

Sâmbătă
Vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.

Duminică
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 33…34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-25-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-14
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-25-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-14

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-27-Iunie-2016
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-26-Iunie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-19
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-17

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-3

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply