Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 2 Iulie 2016, vremea se va menține cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) se va afla în jurul valorii de 80 de unitãți, local, mai ales din vest, în sud și în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales în a doua parte a zilei și în prima partea nopții. Vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în sud-vestul țãrii, în zonele de deal și de munte, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade.

In Bucuresti, vremea se va menține cãlduroasã, iar disconfortul termic accentuat. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitãți. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare spre searã și la începutul nopții când vor fi condiții pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade.www.GIFCreator.me_ToHzKE Prognoza-meteo-Romania-2-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply