Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 7 Iulie 2016, vremea se va rãcori în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul țãrii și în depresiuni și 30 de grade în extremitatea de sud, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse și descãrcãri electrice, mai ales ziua, în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, zona Carpaților Orientali, estul Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în rest. Izolat se vor aduna cantitãți mai importante de apã și se mențin condiții pentru cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificãri, îndeosebi în nord-est, sud-vest și la munte.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilã și se va rãcori. Ziua cerul va avea înnorãri și temporar vor fi averse, descãrcãri electrice, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 14 grade.. www.GIFCreator.me_iykCXS Prognoza-meteo-Romania-7-Iulie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply