Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 7 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi
Vremea se va rãcori în cea mai mare parte a țãrii, iar la munte și în regiunile sud-estice în cursul zilei va fi în general instabilã. În Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali vor fi înnorãri temporare și local averse și descãrcãri electrice. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 20 /mp. Vântul va sufla moderat, local cu intensificãri în est, în sud-vest și la munte, dar de scurtã duratã și în regiunile sud-estice, în principal asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…22 de grade în nordul țãrii și în depresiuni și 30…31 de grade în extremitatea de sud. În cursul nopții, cerul va deveni variabil la senin, vântul va fi în general slab, iar izolat se va forma ceațã; minimele termice vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral.

Prognoza meteo Bucuresti 7 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-7-Iulie-2016-

 

Joi
Vremea va fi în general instabilã și se va mai rãcori. În cursul zilei, cerul va avea înnorãri temporar accentuate, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Noaptea cerul se va degaja, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-7-Iulie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-7-Iulie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-5
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-5
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply