Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 13 Iulie 2016, vremea cãlduroasã va persista, valorile termice urmând a fi în creștere în toatã țara astfel încât canicula și disconfortul termic vor cuprinde regiunile din vestul și sud-vestul țãrii, zone unde indicele temperaturã-umezealã (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unitãți. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 37 de grade, cu excepția litoralului unde vor fi între 27 și 29 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, însã cu înnorãri dupã-amiaza în zona Carpaților Occidentali, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã. Seara, dar mai ales în cursul nopții, instabilitatea atmosfericã se va accentua în partea de vest și nord-vest a țãrii, unde vor fi înnorãri temporar accentuate, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie și pe arii restrânse averse. Minimele termice se vor situa între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24…25 de grade în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, vremea cãlduroasã va persista, iar disconfortul termic se va accentua. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimã va fi de 18…19 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. www.GIFCreator.me_eWZRiF
Prognoza-meteo-Romania-13-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply