Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 14 Iulie 2016, valorile termice diurne vor marca o scãdere fațã de cele din ziua precedentã în vestul și nord-vestul țãrii, iar în restul teritoriului se vor menține ridicate și canicula se va extinde. Disconfortul termic se va accentua, astfel cã indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitãți pe areale din ce în ce mai mari. Temperaturile maxime vor fi de la 27 de grade pe litoral pânã în jurul a 38 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade. Din a doua parte a zilei instabilitatea atmosfericã se va accentua în regiunile intracarpatice și la munte, unde vor fi înnorãri temporare, local averse și cu caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, trecãtor cu aspect de vijelie. Pe arii restrânse, cantitãțile de apã vor depãși 25…30 l/mp și va cãdea grindinã.

In Bucuresti, vremea va fi canicularã, iar disconfortul termic accentuat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab.
www.GIFCreator.me_OGECCB Prognoza-meteo-Romania-14-Iulie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply