Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 16 Iulie 2016, vremea va fi instabilã îndeosebi în jumãtatea de vest a țãrii, unde vor fi înnorãri accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie. Local, cantitãțile de apã vor fi însemnate și va cãdea grindinã. În restul teritoriului, vremea va rãmâne cãlduroasã, local canicularã în sud-est, unde și disconfortul termic se va menține ridicat; cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilitãții atmosferice vor apãrea pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Câmpia de Vest și 37 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va menține cãlduroasã, canicularã dupã-amiazã, când și disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil cu înnorãri mai ales în cursul nopții, când vor fi condiții de averse și descãrcãri electrice. Vântul va fi moderat, cu unele intensificãri. www.GIFCreator.me_qz4Ic4
Prognoza-meteo-Romania-16-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply