Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 19 Iulie 2016, vremea va fi în general frumoasã, iar în nord și în centru se va menține relativ rãcoroasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în special dupã-amiaza când se vor semnala ploi de scurtã duratã pe arii restrânse la munte și izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri mai ales în estul țãrii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza când vor fi posibile ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.www.GIFCreator.me_U2ondR Prognoza-meteo-Romania-19-Iulie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply