Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 20 Iulie 2016, vremea se va menține rãcoroasã, local, în regiunile vestice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, când local în zonele montane și submontane și izolat în rest se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în regiunile estice, sud-estice și la munte, în special în prima parte a intervalului.

In Bucuresti, vremea se va menține predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, când vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.
www.GIFCreator.me_FHAcae Prognoza-meteo-Romania-20-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply