Prognoza meteo Romania 8 August 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 8 August 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni
Vremea se va rãcori și în regiunile sudice și sud-estice, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei, în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul țãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, local la munte, în sud-vest și în centru și doar izolat în restul teritoriului. Punctiform, se pot acumula cantitãți de apã de peste 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, ziua, în regiunile sud-estice, iar de scurtã duratã, asociat averselor, și în celelalte regiuni.

Prognoza meteo Bucuresti 18 Iulie 2016Prognoza meteo Romania 8 August 2016

 

Luni
Valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã și se vor apropia de mediile multianuale specifice perioadei. Temperatura maximã va fi de 30…32 de grade, iar cea minimã de 17…19 de grade. Cerul va fi variabil. Vântul va avea unele intensificãri în cursul zilei, apoi va slãbi în intensitate.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 8 August 2016 ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania 8 August 2016 noaptea Temperaturi maine dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziPrecipitatii astazi
Precipitatii mainePrecipitatii maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply