Prognoza meteo Romania 10 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 10 August 2016, vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, local canicularã la amiazã în zona de câmpie a Olteniei și Munteniei, unde și disconfortul termic va fi în creștere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 36 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 și 22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, dupã-amiaza și seara, local în zona montanã și pe spații restrânse în restul teritoriului, iar în cursul nopții, la nivel local și în regiunile vestice și nord-vestice. Vor fi condiții de grindinã, iar punctiform se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate.

In Bucuresti, vremea cãlduroasã va persista, iar disconfortul termic va fi în creștere, maxima termicã urmând a fi de 33…34 de grade, în timp ce temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.
Prognoza meteo Romania 10 August 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 10 August 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply