Prognoza meteo Romania 13 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 13 August 2016, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, mai ales în prima parte a zilei la munte și în sudul teritoriului, dar numai izolat și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în depresiuni și 27 de grade, izolat, în sudul extrem, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 15 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține rãcoroasã pentru aceastã datã, deși valorile termice diurne vor marca o creștere fațã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.Prognoza meteo Romania 13 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 August 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply