Prognoza meteo Romania 13 – 14 August 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Iulie 2016 #Romania

Sâmbătă

Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rãcoroasã pentru aceastã datã din an, în special dimineața și noaptea, deși valorile termice diurne vor marca o creștere.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în zona de munte și, mai ales în cursul zilei, și în regiunile sudice și centrale, dar numai izolat și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în regiunile estice și pe crestele montane, cu viteze ce vor atinge trecãtor și pe spații mici, în special pe litoral, 50…60 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în depresiuni și 25…26 de grade în sud și vest, izolat mai ridicate în Lunca Dunãrii spre 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 grade în depresiuni și 16 grade pe litoral. Vor fi condiții de ceațã.

Duminică

Vremea va fi predominant frumoasã, dar dimineața va fi rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii. Ulterior, valorile termice vor crește ușor și se vor apropia de normele climatologic specifice acestei perioade.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 și 18 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza, dar mai ales seara și noaptea la munte și în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Izolat se va semnala ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 13 – 14 Iulie 2016Prognoza meteo Bucuresti 13 - 14 August 2016

Sâmbătă
Vremea se va menține rãcoroasã pentru aceastã datã, în special dimineața și noaptea, deși valorile termice diurne vor marca o creștere fațã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil la senin în cursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 11…13 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 8 grade.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã, dar dimineața va fi rãcoroasã. Ulterior, valorile termice vor crește ușor și se vor apropia de normele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26…28 de grade, iar cea minimã de 11…15 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza meteo Romania 13 August 2016 ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania 13 August 2016 noaptea Temperaturi maine dimineata

Ziua Duminica Prognoza meteo Romania 14 August 2016 ziua Temperaturi maine
Noaptea DuminicaPrognoza meteo Romania 14 August 2016 noaptea Temperaturi Luni dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii astazi
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii maine

LuniPrecipitatii Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply