Prognoza meteo Romania 14 – 15 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 – 15 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 – 15 August 2016

Duminica 14 August 2016, vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã și noaptea, când izolat, în zonele montane, în vestul și sud-vestul teritoriului se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și pe litoral, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni și 24 de grade în Delta Dunãrii.

In Bucuresti, vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 33…34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.

Luni 15 August 2016, Vremea se va rãci, iar instabilitatea atmosfericã se va accentua în zona montanã, dar și în regiunile intracarpatice, unde vor fi averse, posibil torențiale, frecvente descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului vremea se va menține cãlduroasã, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mai restrânse, cu precãdere în Oltenia, vestul Munteniei și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade.

In Bucuresti, vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora treptat, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 19…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 14 - 15 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 August 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply