Prognoza meteo Romania 17 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 17 August 2016, vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate și local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, îndeosebi dupã-amiaza și noaptea, la început în zonele de munte și în regiunile nord-vestice și nordice, apoi și în cele sud-vestice, sudice, centrale și nord-estice. Vor fi condiții de grindinã și izolat se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 21 de grade.

In Bucuresti, gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate seara și, mai ales noaptea, când se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade.
Prognoza meteo Romania 17 August 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 17 August 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply