Prognoza meteo Romania 18 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 18 August 2016, vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, în sud-vestul țãrii și în zona montanã și pe arii restrânse în rest. Punctiform vor fi cãderi de grindinã și se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nord-vestul și centrul țãrii și 32…33 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime între 11 și 22 de grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales dupã-amiaza și noaptea și se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade.
Prognoza meteo Romania 18 August 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 18 August 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply