Prognoza meteo Romania 19 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 19 August 2016, in sud-estul și nord-vestul țãrii, vremea va fi predominant frumoasã, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtã duratã. În restul teritoriului, mai ales în cursul zilei, vor fi înnorãri temporar accentuate și, local, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat vor fi cãderi de grindinã și cantitãți de apã mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni și 32 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni și 23 de grade în nordul litoralului.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.
Prognoza meteo Romania 19 August 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 19 August 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply