Prognoza meteo Romania 20 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 20 August 2016, valorile termice vor marca o creștere fațã de ziua precedentã în toate regiunile, iar în sudul și sud-estul țãrii vremea va deveni cãlduroasã în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza. Vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în regiunile nordice și în zonele de deal și de munte, iar izolat și în restul teritoriului. Punctiform vor fi posibile cãderi de grindinã și cantitãți de apã mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în estul Transilvaniei și 33 de grade în Lunca Dunãrii. Cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va încãlzi și va deveni cãlduroasã în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri îndeosebi dupã-amiaza, când vor fi posibile ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și intensificãri trecãtoare ale vântului. Temperatura maximã va fi în jur de 32 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade.
Prognoza meteo Romania 20 August 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 20 August 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply