Prognoza meteo Romania 21 – 22 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 – 22 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 – 22 August 2016

Duminica 21 August 2016, vremea va continua sã se încãlzeasã, devenind cãlduroasã, pentru aceastã datã, în cea mai mare parte a țãrii. Valorile maxime de temperaturã se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei. Dupã orele amiezii și seara, local la deal și la munte și izolat în restul teritoriului, iar noaptea, pe arii restrânse în vest și nord-vest, vor fi înnorãri, averse și descãrcãri electrice. Punctiform, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi posibile cãderi de grindinã. În rest, cerul va fi variabil. Vântul va fi slab și moderat cu unele intensificãri în sud-est și zona montanã înaltã, dar de scurtã duratã și în celelalte regiuni, în timpul ploilor.

In Bucuresti, vremea va fi cãlduroasã și în general frumoasã cu cer variabil și vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade.

Luni 22 August 2016, in sud-estul, sudul și estul țãrii, vremea va fi cãlduroasã. În restul teritoriului, temperatura aerului va marca o scãdere, mai accentuatã în regiunile vestice, unde vor fi înnorãri, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, cantitãți de apã mai însemnate și cãderi de grindinã. Astfel de manifestãri, vor fi, îndeosebi spre searã, și în centrul țãrii, la deal și la munte, iar noaptea în sud-vest, în timp ce în celelalte zone se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime vor avea valori de la 23…24 de grade în Dealurile de Vest, pânã în jurul a 34 de grade în sud-est. Minimele din cursul nopții de luni/marti vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade.

In Bucuresti, vremea se va menține cãlduroasã și predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 34 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 21 - 22 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 August 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 August 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply