Prognoza meteo Romania 23 August 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 23 August 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
Vremea se va menține în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse și descãrcãri electrice în zonele montane, în sudul, centrul și nord-estul țãrii și pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și punctiform 35…40 l/mp. Pe spații mici vor fi cãderi de grindinã. Intensificãri ale vântului se vor semnala local în Moldova și Dobrogea, dar și în timpul averselor, când trecãtor pot lua aspect de vijelie. Valorile termice diurne vor crește ușor în vest și nord-vest, dar vor marca o scãdere în celelalte regiuni, astfel cã la nivelul întregii țãri se vor încadra în limite normale pentru aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 32 de grade, ușor mai ridicate în regiunile estice, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade.

Prognoza meteo Bucuresti 23 August 2016Prognoza meteo Bucuresti 23 August 2016

 

Marți
Îndeosebi ziua, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, posibil moderate cantitativ, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã, în scãdere fațã de ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 23 August 2016 ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania 23 August 2016 noaptea Temperaturi maine dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziPrecipitatii astazi
Precipitatii mainePrecipitatii maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply