Prognoza meteo Romania 24 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 24 August 2016, gradul de instabilitate atmosfericã va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum și în regiunile sudice, sud-estice și centrale vor mai fi înnorãri temporar accentuate, în special în cursul zilei și local se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Punctiform se vor cumula cantitãți de apã de peste 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, mai ales în prima parte a intervalului, în est, la munte și în extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai scãzute în zonele depresionare.

In Bucuresti, gradul de instabilitate atmosfericã va fi în diminuare, dar în cursul zilei vor mai fi înnorãri temporar accentuate, favorabile averselor însoțite de descãrcãri electrice. Vântul slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.Prognoza meteo Romania 24 August 2016 Prognoza meteo Romania 24 August 2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply