Prognoza meteo Romania 24 August 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 24 August 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum și în regiunile sudice și centrale, vor mai fi înnorãri temporar accentuate. In special în cursul zilei și local se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Punctiform se vor cumula cantitãți de apã de peste 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, mai ales în prima parte a intervalului, în est, la munte și în extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 8 grade. Izolat, spre sfârșitul intervalului, în zonele joase, vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 24 August 2016Prognoza meteo Bucuresti 24 August 2016

 

Miercuri
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi în diminuare, dar în cursul zilei vor mai fi înnorãri temporar accentuate, favorabile averselor însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 24 August 2016 ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania 24 August 2016 noaptea Temperaturi maine dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziPrecipitatii astazi
Precipitatii mainePrecipitatii maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply