Prognoza meteo Romania 25 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 25 August 2016, vremea va fi în general frumoasã. Vor fi înnorãri trecãtoare la munte și în sud-vestul teritoriului, unde doar izolat vor fi ploi slabe și, posibil, descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în cursul zilei în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în depresiuni și 30 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 6…7 grade în estul Transilvaniei și 19…20 de grade pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.
Prognoza meteo Romania 25 August 2016Prognoza meteo Romania 25 August 2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply