Prognoza meteo Romania 27 – 28 August 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 27 – 28 August 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Prognoza meteo Romania 27 – 28 August 2016 #Romania
Sâmbătă

Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, exceptând partea de sud-est a țãrii, unde vor fi unele înnorãri și trecãtor, în zona litoralului vor fi posibile ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, îndeosebi în prima parte a intervalului, în Dobrogea, estul Munteniei și sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 6…7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20…22 de grade pe litoral. Izolat, noaptea și dimineața va fi ceațã.

Duminică
Vremea se va menține predominant frumoasã și se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-estice și mai mult senin în restul teritoriului, dar numai pe spații restrânse în sud-estul Dobrogei, mai ales seara și noaptea, se vor semnala înnorãri accentuate, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri trecãtoare pe parcursul zilei în sud-est, iar în rest va fi în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 32 de grade, iar cele minime între 8…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral. Izolat, noaptea și dimineața va fi ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 27 – 28 Iulie 2016Prognoza meteo Bucuresti 27 - 28 August

Sâmbătă
Vremea va fi frumoasã, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 14…17 grade.

Duminică
Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi ușor, devenind cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimã va fi de 15…18 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza meteo Romania 27 August ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania 27 August noaptea Temperaturi maine

Ziua Duminica Prognoza meteo Romania 28 August ziua
Noaptea DuminicaPrognoza meteo Romania 28 August noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii astazi
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii maine

LuniPrecipitatii Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply