Prognoza meteo Romania 28 – 29 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 – 29 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 – 29 August 2016

Duminica 28 August 2016, vremea se va menține predominant frumoasã și se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-estice și mai mult senin în restul teritoriului. Pe spații restrânse în sud-estul Dobrogei, mai ales seara și noaptea, se vor semnala înnorãri accentuate, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri trecãtoare pe parcursul zilei în sud-est, iar în rest va fi în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 32 de grade, iar cele minime între 8…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral. Izolat, noaptea și dimineața va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã și se va încãlzi ușor, devenind cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimã va fi de 15…18 grade.

Luni 29 August 2016, vremea va continua sã se încãlzeascã ușor și va deveni cãlduroasã, în orele amiezii, în zonele de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri trecãtoare în sudul și sud-estul țãrii. Dupã-amiaza și la munte unde, pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei în sud-est, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade în deltã. Izolat, noaptea și dimineața va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține cãlduroasã în orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, dar cu unele înnorãri spre searã și noaptea, când probabilitatea de apariție a averselor însoțite de descãrcãri electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 August 2016 Prognoza meteo Romania 28 August ziua Prognoza meteo Romania 28 August noaptea Prognoza meteo Romania 29 August

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply