Prognoza meteo Romania 30 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 30 August 2016, vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, dar mai ales în jumãtatea de sud.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice. In zonele de munte, iar mai ales spre searã și în cursul nopții, local și în centrul, sudul și nord-estul țãrii. Vor fi condiții de grindinã, iar cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului în regiunile estice. In rest va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, ușor mai ridicate pe litoral spre 22…23 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales spre searã, când vor fi condiții de averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 18…20 de grade.Prognoza meteo Romania 30 August 2016 Prognoza meteo Romania 30 August 2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply