Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 2 Septembrie 2016, vremea va fi predominant frumoasã. Cerul, mai mult senin în majoritatea regiunilor, va avea unele înnorãri dupã-amiaza. La începutul nopții în zona montanã și izolat se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply