Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
Vremea va fi în general frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, îndeosebi dupã-amiaza și la începutul nopții la munte și în dealurile subcarpatice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni și 31 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 2 Septembrie 2016Prognoza meteo Bucuresti 2 Septembrie 2016

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar minima de 16…17 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 14 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 ziua Temperaturi astazi
La NoaptePrognoza meteo Romania 2 Septembrie 2016 noaptea Temperaturi maine dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziPrecipitatii astazi
Precipitatii mainePrecipitatii maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply