Prognoza meteo Romania 8 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 8 Septembrie 2016vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil și vântul va sufla, în general, moderat în sudul țării și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral și 32 de grade in sud si est. În depresiuni și în Dobrogea, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

In Bucuresti, vremea se va menţine frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.Prognoza meteo Romania 8 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply