Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 14 Septembrie 2016valorile termice vor marca o scãdere ușoarã în partea de est și sud-est a teritoriului, dar vremea va rãmâne caldã pentru aceastã datã, în timp ce în restul teritoriului se va menține deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales ziua în regiunile estice și în zonele montane, iar seara și la începutul nopții îndeosebi în sud-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificari în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã în zonele joase de relief.

In Bucurestideși valorile termice vor marca o scãdere ușoarã, vremea va fi în continuare caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea unele înnorãri în special seara și trecãtor vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Septembrie 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 14 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply