Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 15 Septembrie 2016vremea va fi caldã în toate regiunile, chiar deosebit de caldã în sud-vestul țãrii, deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de intervalul anterior, în est și sud-est. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri pe parcursul zilei în zona montanã, mai ales a Carpaților Meridionali, precum și în regiunile sudice, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare în partea de sud-est a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã spre 5…7 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceațã.

In Bucurestideși valorile termice vor fi în scãdere ușoarã fațã de intervalul precedent, vremea va fi caldã pentru aceastã datã calendaristicã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply