Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 17 Septembrie 2016vremea se va menține deosebit de caldã, mai ales în jumãtatea de sud a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales dupã-amiaza și noaptea, în vestul, centrul și nordul țãrii, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Spre sfârșitul intervalului, astfel de fenomene se vor semnala izolat și în sud-est. Izolat se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

In Bucurestivremea va fi deosebit de caldã, astfel încât temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã de 17…19 grade. Cerul, mai mult senin în cursul zilei, va deveni variabil noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply