Prognoza meteo Romania 18 – 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Septembrie 2016

Vremea Duminica

Duminica 18 Septembrie 2016vremea se va rãci, fațã de ziua precedentã, însã, majoritatea valorilor termice se vor menține peste cele, climatologic, specifice perioadei, mai ales în sudul teritoriului. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în regiunile estice și de sud-est, local în cele centrale și zonele montane și izolat în restul teritoriului. Pe arii restrânse, mai ales la munte, se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 21 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.

In Bucurestivremea se va menține deosebit de caldã, la aceastã datã, dar va deveni, în general, instabilã. Temporar, cerul va prezenta înnorãri și, mai ales spre searã și în prima parte a nopții, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.
Vremea Luni

Luni 19 Septembrie 2016, vremea va continua sã se rãceascã, iar ca aspect va fi, în general, instabilã cu ploi, în toate regiunile. Îndeosebi la munte, în sudul și sud-estul țãrii, unde aversele vor mai fi însoțite de descãrcãri electrice și posibil de grindinã, cantitãțile de apã vor fi însemnate. Vântul va prezenta intensificãri temporare în regiunile extracarpatice, dar de scurtã duratã, în timpul ploilor și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nordul Moldovei și 28 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade.

In Bucurestivremea va fi instabilã și se va rãci. Cerul va avea înnorãri, temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 24…25 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 18 - 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 - 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 - 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 - 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply