Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Luni
Vremea va fi instabilã, iar valorile termice vor scãdea semnificativ, în special în regiunile estice, unde vor fi cu mult mai scãzute decât mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala averse, în toate regiunile, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie și izolat grindinã. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitãțile de apã vor depãși, local, 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp, cu precãdere la deal și la munte, precum și în partea de rãsãrit a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în nord-estul extrem și 26 de grade, izolat, în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 19 Septembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-19-septembrie-2016

Prognoza meteo Bucuresti Luni

Vremea va fi instabilã, iar valorile termice vor scãdea semnificativ, dar vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala averse, în general, moderate cantitativ, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-19-septembrie-2016-ziua
La Noapteprognoza-meteo-romania-19-septembrie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-astazi
Precipitatii maineprecipitatii-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply