Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 21 Septembrie 2016vremea se va ameliora în privința ploilor, dar se va menține mai rece decât în mod obișnuit în aceastã perioadã din an. În estul, sudul și centrul țãrii cerul va avea înnorãri temporare; va ploua local în zona montanã și submontanã, unde se mai pot cumula izolat peste 15 l/mp și pe arii restrânse în rest. În vest și în nord-vest cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie reduse. În zona montanã înaltã, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, ușor mai ridicate doar în sudul Olteniei, iar cele minime între 4 și 12 grade, mai mici în depresiunile Carpaților Orientali, spre 1 grad. Vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestivremea se va menține rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare și vor fi condiții ca trecãtor sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Septembrie 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 21 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply