Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 23 Septembrie 2016valorile termice vor continua sã creascã ușor, însã vremea se va menține rãcoroasã, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și, mai ales ziua, va mai ploua slab pe arii restrânse la munte și în nord-estul teritoriului și izolat în nord, centru și sud-est. Trecãtor, pe crestele înalte de munte, vor fi posibile precipitații și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã și trecãtor în estul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 13 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, pe spații mici va fi ceațã.

In Bucurestivalorile termice vor continua sã creascã ușor, însã vremea se va menține rãcoroasã, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în cursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã spre 6 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply