Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 24 Septembrie 2016vremea se va menține rãcoroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în zona montanã, dar și în regiunile nordice, nord-estice și centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab. Pe crestele înalte de munte, trecãtor, precipitațiile pot fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în depresiuni și 22…23 de grade în Câmpia Românã și Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade.

In Bucurestivremea va fi în continuare rãcoroasã. Cerul, variabil în cursul zilei, va avea înnorãri noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Septembrie 2016 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 24 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply