Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 3 Decembrie 2016, valorile termice vor marca o scãdere fațã de intervalul precedent în cea mai mare parte a țãrii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, iar cele minime între -12 și -2 grade. În nordul, nord-estul și centrul țãrii vor fi înnorãri temporare și va mai ninge, în general slab cantitativ, local în Maramureș și în zona Carpaților Orientali și pe arii restrânse în restul zonelor montane, în Moldova și Transilvania. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare și fulguieli izolate.

Deși la cote mult mai reduse decât în intervalul precedent, vântul va mai avea intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe crestele cele mai înalte, viscolind și spulberând zãpada, iar în timpul zilei, intensificãri temporare vor fi și în sudul, centrul și estul țãrii, spulberând trecãtor zãpada în nordul Moldovei și în Transilvania. Izolat, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea se va semnala ceațã, posibil asociatã cu depunere de chiciurã.

In Bucuresticerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri ziua, dar la cote mult mai reduse decât în intervalul precedent. Valorile termice vor marca o scãdere ușoarã, astfel încât temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply