Prognoza meteo Romania 4 – 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Decembrie 2016

Vremea Duminica

Duminica 4 Decembrie 2016vremea va fi în general închisã. În prima parte a zilei, local va ploua în vest și în sud-vest, iar începând de dupã-amiazã, dar mai ales în timpul nopții se vor semnala precipitații sub formã de ploaie, lapovițã și ninsoare în nordul și centrul țãrii. Treptat vor predomina ninsorile în zona montanã, cu precãdere în cea a Carpaților Orientali și Meridionali.

Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri temporare în special în regiunile nordice și centrale, iar la munte va deveni tare, viscolind ninsoarea. Îndeosebi dimineața va mai fi ceațã pe spații mici în estul, centrul și în sudul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 7 grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

In Bucuresticerul va avea înnorãri și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade. În primele ore ale zilei vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea
Vremea Luni

Luni 5 Decembrie 2016valorile termice vor marca o scãdere, astfel cã vremea va deveni rece pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 9 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros. Temporar se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor fi sub formã de ninsoare, local la munte, precum și în nord, centru și nord-est și mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare, pe spații restrânse în sud și sud-est și izolat în rest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Oltenia, sudul Banatului, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei, dar mai ales în zona montanã, iar pe creste va fi tare, viscolind și spulberând zãpada.

In Bucuresticerul va avea înnorãri și, mai ales dupã-amiaza și noaptea se vor semnala precipitații slabe cantitativ sub formã de ploaie, lapovițã, apoi de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice, îndeosebi cele nocturne, vor fi în scãdere, astfel cã vremea va deveni rece pentru aceastã datã; maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 - 5 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply