Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 14 Decembrie 2016vremea va fi rece, geroasã dimineața în nordul, nord-estul, centrul țãrii, local în sud și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 și 5 grade, iar cele minime între -10 și -1 grad, ușor mai coborâte în depresiuni.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare spre searã și noaptea, când vor fi precipitații slabe, mai ales sub formã de ninsoare, în regiunile vestice, nordice și centrale, dar pe arii restrânse și în restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și local în nord-estul și sud-vestul țãrii. Vor fi condiții de ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã.

In Bucurestivremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare noaptea când vor fi condiții ca trecãtor sã ningã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply