Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 15 Decembrie 2016valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorãri în regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte unde, mai ales seara și noaptea, temporar va ninge, în general slab cantitativ.

Ninsorile se vor semnala pe spații relativ extinse în zona Carpaților Orientali și în Moldova, local în restul zonei montane și pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania, Muntenia și Dobrogea. În special pe litoral vor fi posibile precipitații mixte, favorizând producerea de polei. În rest, cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare și numai izolat va fulgui.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane, viscolind și spulberând ninsoarea, iar spre searã și noaptea și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 și -2 grade.

In Bucurestivalorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului, când trecãtor este posibil sã fulguiascã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de -4…-2 grade.Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply