Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 16 Decembrie 2016valorile termice vor marca o scãdere în cea mai mare parte a țãrii, iar în cursul nopții vremea va deveni geroasã în nord și centru și local în rest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în zona de munte și în regiunile sudice, unde cu totul izolat va ninge slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe creste, iar ziua și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni și 5 grade în sudul Banatului, iar cele minime se vor încadra între -22 de grade în estul Transilvaniei și -4 grade în Dealurile de Vest. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã și chiciurã.

In Bucurestivalorile termice vor marca o scãdere, astfel cã vremea va deveni rece pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului.

Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply