Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 17 Decembrie 2016deși valorile termice vor marca o creștere fațã de intervalul precedent, vremea se va menține rece pentru aceastã perioadã, în special dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -17 și -4 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în majoritatea regiunilor în cursul zilei, dar numai izolat și trecãtor va fulgui în est și la munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane, dar trecãtor și pe spații mici și în sudul teritoriului. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat va fi ceațã, asociatã și cu depunere de chiciurã.

In Bucurestivremea se va menține rece pentru aceastã datã, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade.

 

Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply