Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 20 Decembrie 2016in regiunile estice și sud-estice cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații slabe sub formã de ninsoare la munte și mai ales lapovițã și ninsoare în rest, favorizând formarea de polei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar noaptea înnorãrile se vor extinde în tot sudul țãrii și izolat va ninge, în special la deal și la munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, mai ales ziua, pe crestele montane, în Moldova, Dobrogea și Bãrãgan.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în depresiuni și în jur de -1 grad pe litoral și în Dealurile de Vest. Izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceațã asociatã cu chiciurã.

In Bucuresticerul va avea înnorãri, mai persistente seara și noaptea, iar trecãtor vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de -4…-2 grade.

Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply